Landelijk Wonen

Welke led dimmer kan ik het beste gebruiken?

Niet elke led lamp is niet beschikbaar. Als niets op de verpakking, het licht niet gedimd. Zegt dat de lamp dimbaar is, dan kan dit. In dit geval is er een dimmer. Dimmers, die bestemd zijn voor halogeen spots worden gebruikt niet met led-lampen, omdat ze waren niet bedoeld. Dientengevolge, kan een oververhitting of de flikkering van licht optreden. Moet u dus een led dimmer. Er zijn twee soorten led dimmer: fase en de schuine kant snijden. Meestal vermeld op de verpakking, duurt welke van de twee de lamp aan Dim. In sommige gevallen beide soorten dimmers. Hier een korte uitleg van de twee soorten geleid is dimmen:

Fase buit: verschijnt met de Engelse term voorrand of RL. Fase buit dimmer, verouderde versie van de dimmer zijn goedkoop en gemakkelijk. De dimmer werken door te profiteren van een suppressor spoel, zorgt ervoor dat hij kan soms gaan welke bedragen. 25% van alle dimbare led-lampen gebruiken dit soort dimmer.

Fase van de licht-donkerscheiding: trailing edge of RC is voorzien ook de Engelse term. Zwakkere schakelaar gesneden fase zijn de nieuwere versie van de dimmer met ingebouwde elektronica. Dankzij deze elektronica meer geen gebruik hebben gemaakt van een suppressor spoel zal oorzaak de dimmer nooit een geluid maken. 90% van alle dimbare lampen gebruiken fase gesneden dimmer.

LED dimmer en bijbehorende trafo ‘s

U hebt de juiste dimmer, dan is er een ander aspect in gedachten moet houden: de primaire of secundaire dimmen van de led spots. Dit heeft te maken met de transformator, transformator, ook wel genoemd. Hebben een 12 volt led schijnwerper, dan is er een noodzaak, de spanning van 230 volt transformator uit het stopcontact te converteren naar de lagere spanning van 12 volt, die de lamp kunt gebruiken. Dit is ook van invloed op hoe je je lamp dimmen:

Als primaire 230 Volt dimmer voor dimmen van de transformator. De dimmer dimt van de transformator, zo te zeggen, zodat het minder macht voor de led en licht grijs. U heeft in dit geval een dimbare transformator nodig.

Secundaire dimmen is een 12-volt dimmer achter de transformator. Deze transformator zijn niet dimbaar. Deze methode is minder vaak gebruikte primaire dimmen.

Een led dimmer nodig voor GU10 spots?

Een van de led gebruikte plekken zijn die meestal met een GU10-fitting. Vervuilers werk altijd op 230 Volt GU10 led, maken zeer nuttig. Er is geen behoefte om de spanningsomvormer. Niet elke gu10 led-spotlight is niet beschikbaar. Ook moet het zien dat u of het is mogelijk, zo goed op de verpakking gebruikt het licht te dimmen of niet. Als de led dimbare spots, je ook leren zul of u een fase fase bent of een fase dimmer behoeften gesneden.