Landelijk Wonen

Wat voor vloer moet ik kiezen?!

Je bent op zoek naar een nieuwe vloer, maar weet niet waar je moet beginnen. Er zijn zoveel verschillende keuzes dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Misschien kunnen wij deze keuzestress een klein beetje verminderen voor je. Bij [email protected] heb je een ruim assortiment aan vloeren waarvan wij er een paar voor je omschrijven.

Een laminaatvloer

Een laminaatvloer vind je tegenwoordig bij veel mensen thuis. Het is niet al te duur en door het af te werken met een plint ziet het er ook nog is erg verzorgt uit. Het is een gemakkelijk schoon te maken vloet die verkrijgbaar is in veel verschillende kleuren.

Tegelvloeren

Wanneer je niet zo weg bent van een houten vloer kun je ook kiezen voor tegens. Ook deze zijn gemakkelijk schoon te maken en verkrijgbaar in veel verschillende varianten. Tegen hoeven tegenwoordig ook helemaal niet meer duur te zijn al denken mensen dit al wel snel. Bij [email protected] kun je vrijblijvend een offerte aanvragen en je voorkeur aangeven.

PVC vloeren

Bent u niet zo weg van parket, laminaat of natuursteen dan kunt u als alternatief ook kiezen voor een PVC vloer. Het is een hoge kwaliteit vloer gemaakt uit verschillende lagen PVC. Ten opzicht van een laminaatvloer dempt een PVC vloer meer geluid en zijn deze ideaal wanneer je vloerverwarming hebt. Schade is gemakkelijk te herstellen omdat deze vloer bestaat uit losse onderdelen.

Doorlopend met u trap

Om alles in een geheel te houden is het natuurlijk fijn dat de trap in dezelfde stijl is als de vloer. Bij [email protected] doen ze dit zonder moeite en kun je zelfs nog iets extra toevoegen zoals led verlichting onder de treden. Als je hier klikt kun je zien wat [email protected] al wel eens heeft gemaakt.