Landelijk Wonen

Voordelen van wit laminaat

Wit laminaat als middelpunt van elk vertrek!
Je woonkamer is het middelpunt van je huis, waar je naar een lange drukke dag helemaal tot rust kan komen. Zoals gezegd een opgeruimd en licht huis geeft rust in je hoofd en hoe belangrijk is in dit geval je woonkamer voor je gemoedstoestand!

Wit geeft rust
Met een witte laminaatvloer in je woonkamer creëer je een serene sfeer.
Je komt binnen in een oase van rust en kan je drukte van de dag van je af laten glijden.
Daarnaast is wit een kleur die makkelijk te combineren valt, houdt je van landelijk of misschien wel van barok? Het is allemaal mogelijk en stijlvol met een witte laminaatvloer als basis!

Wit laminaat als basis van elk vertrek
Ook in andere vertrekken als je slaapkamer en keuken zorgt een witte laminaatvloer als rustpunt. Als basis voor je slaapkamer samen met een mooi vloerkleed en een romantisch bed of in je keuken gecombineerd met een lichteiken tafel, je slaat de plank nooit mis.

Inspiratie op doen
Ben jij ook zo enthousiast geworden en krijg je de kriebels om deze zomer dan toch echt eens je huis een opleving te geven? Op internet zijn talloze sites te vinden waar je inspiratie op kan doen om van jouw woonkamer of hele huis een witte oase van rust te maken. En wat is nou leuker om met het gezin of een vriend(in) op zaterdagmiddag de meubelwinkels en woonwarenhuizen af te gaan voor inspiratie?

Voor elk budget en persoonlijke smaak
Wit laminaat is overal verkrijgbaar en voor elk budget toereikend.
Bij het welbekende Zweedse woonconcern tover je je vertrekken om voor een paar honderd euro. Daarnaast is wit natuurlijk wit, maar is dit in veel verschillende stijlen verkrijgbaar. Ga jij voor de verweerde look? Of spreekt een strakke witte vloer jou meer aan? Wit laminaat is verkrijgbaar in veel verschillende stijlen.

Landelijk of klassiek
Bij een landelijk interieur past een verweerde witte laminaatvloer prachtig.
Het geeft je interieur en woning net dat beetje meer sfeer.
Bij een klassieke inrichting met een donker interieur zou een effen witte laminaatvloer prachtig passen. Uw meubels springen er nog meer uit en worden echte eyecatchers van ieder vertrek!

Breng rust in de kinderkamer
Ook in de slaapkamers van uw kinderen is wit een goede basis. 
In de kinderkamer zorgt een witte laminaatvloer voor een serene sfeer, en qua combineren zijn alle stijlen mogelijk. Zowel een Cars behangetje als een kamertje in roze prinsessenstijl het zal allemaal nog mooier uitkomen op een basis van wit laminaat!