Landelijk Wonen

Uw stoel laten reinigen

Wanneer u lang gebruik maakt van het zelfde kantoormeubilair kunnen ze wat viezer worden. Bij een bureau kunt u er gemakkelijk een doekje over heen halen om dit schoon te maken. Bij een bureaustoel is dit wat lastiger. Het kan gebeuren dat er koffie over uw stoel valt waardoor er een enorme vieze plek ontstaat. Gelukkig kan dit gemakkelijk schoongemaakt worden en lijkt het net of u een gloednieuwe stoel terug krijgt.

Stoelreiniging bij Officetopper

Veel stoelen die bij Officetopper geleverd worden en gebruikt zijn komen vies binnen. Soms zijn het opvallende vlekken zoals de koffievlek die eerder benoemd is, maar sommige dingen kunt u niet zien. Een bureaustoel kan ongeveer 5 á 10 jaar mee als u er zuinig mee bent. Naast zichtbare vlekken kunnen er ook andere dingen zoals stof en zand in de bureaustoel verborgen zitten. Wanneer u een gekleurde stoel heeft zal dit eerder opvallen dan wanneer u een zwarte stoel heeft.

Hoe reinigt Officetopper de stoelen

Door een speciaal dieptereiniging apparaat wordt de stoel gereinigd. Eerst wordt de stoffering nat gemaakt met daarbij een schoonmaakmiddel zodat er daarna geborsteld kan worden. Meestal is het probleem hiermee verholpen. Wanneer dit niet zo is gebeurd dit proces nog een keer. Wanneer het schoonmaakmiddel is ingetrokken is het tijd om het water uit de stoffering te zuigen. Als dit erop zit wordt de stoel te drogen gezet en is hij klaar. Zit er dan toch nog een vlekje op? Dan gebeurd het proces weer van voor af aan.

U stoel ook laten reinigen?

Heeft u ook een aantal bureaustoelen die gereinigd kunnen worden? Of heeft u er misschien maar 1? Dat is geen probleem, Officetopper komt uw stoelen namelijk ook reinigen op locatie. Het is verstandig dit bij te houden zodat uw stoelen langer mee kunnen gaan. Op de website van Officetopper kunt u terecht voor meer informatie. Zo kunt u naast uw bureaustoel ook uw vergaderstoel etc. laten reinigen.

Meer over Officetopper

Bij Officetopper kunt u niet alleen uw stoel laten reinigen. Ook bieden zij een groot assortiment aan kantoormeubilair aan. Zo kunt u wanneer u in de toekomst bijvoorbeeld een nieuwe stoel zoekt terecht bij Officetopper. Officetopper heeft een online webshop, maar beschikt ook over een grote showroom waar u de producten zelf kunt komen bekijken.

Naast splinter nieuwe producten verkoopt Offietopper ook gebruikt producten. Deze zijn vaak scherp in prijs verlaagd ook hieruit heeft u een ruime keuze. Meer informatie? Kijk dan eens op www.officetopper.com.