Landelijk Wonen

Meubelverhuur in landelijke gebieden

Meubelverhuur is anno 2016 al enkele jaren een begrip in de wereld van landelijk wonen. Vooral in de stedelijke gebieden vindt er veel meubelverhuur plaats, omdat bedrijven veel werknemers in deze regio moet hebben. De bedrijven regelen dan een woning/onderdak en vervolgens worden er meubelverhuurbedrijven ingehuurd die ervoor moeten zorgen dat deze mensen een volledig interieur krijgen aangeleverd. Meestal gaan deze werknemers voor een bepaalde tijd wonen in deze regio, omdat het bedrijf wat ze daar geplaatst heeft een grote klus heeft aangenomen in die omgeving. Het is dan handig om een meubelverhuurbedrijf in te schakelen, omdat het anders heel veel geregel is voor de werkgevers. Dit is dus een ideale oplossing en de werknemers hebben er zelf ook profijt van.

Verkoopstyling voor makelaars

Nu de woningmarkt weer een beetje is aangetrokken is er een stijgende vraag gekomen naar verkoopstylisten. Deze verkoopstylisten zorgen ervoor dat woningen die te koop staan een nieuw interieur krijgen, zodat de woning sneller verkocht kan worden. Meestal is dit een goede oplossing om woningen sneller verkocht te krijgen. Want vaak hebben woningen een oubollige inrichting en dit werkt natuurlijk niet bevorderlijk als er kijkers naar een woning komen kijken. Verkoopstyling is een slimme oplossing voor makelaars. De verkoopstylisten kennen alle huidige trends op het gebied van wooninrichting en daardoor hebben ze een goede kijk op wat werkt om een woning sneller verkocht te krijgen.

Gemeubileerd verhuren

Gemeubileerd verhuren is een ideale oplossing voor expat werknemers die tijdelijk in Nederland komen wonen. Grote internationale bedrijven plaatsen dan werknemers in Nederland, zodat ze enige tijd kunnen werken aan een project. Deze werknemers moeten ook een woning hebben, en ze worden dan geplaatst in woningen waarbij de complete inrichting is gehuurd bij een meubelverhuurbedrijf zoals https://www.moving-in.nl/. Dit scheelt veel kopzorgen voor de werkgevers, die hun volledige focus nodig hebben op andere werkzaamheden. De meubelverhuurbedrijven nemen al het werk van deze bedrijven uit handen en dit is dus een win-win situatie.