Landelijk Wonen

Makelaar in Maastricht, voor een huis in Maastricht?

Als u op zoek bent naar een koopwoning in Maastricht of u wilt juist uw woning in Maastricht verkopen, moet u dan ook gebruik maken van een makelaar in Maastricht? Het antwoord is nee, dat bent u niet verplicht. Toch is de keus voor een Makelaar in Maastricht of in ieder geval dicht in de buurt van uw (nieuwe) woonplaats wel verstandig. In de periode dat u uw woning te koop zet of juist op zoek bent naar een koopwoning in Maastricht, heeft u nauw contact met uw makelaar. Het is dus van groot belang dat het makelaarskantoor dat u kiest, ook bij u past en niet te ver uit de buurt is.

De makelaar kent de omgeving

Door een makelaar in Maastricht te kiezen die niet te ver van de plek waar u woont of gaat wonen gevestigd is, kunt u in een korte lijn contact houden. U kunt er daadwerkelijk even langs rijden voor meer informatie als u nog vragen heeft. Een ander voordeel van een makelaar dicht in de buurt, is dat deze de omgeving kent. De makelaar kent de verschillende wijken, de huidige woningprijzen, bouwplannen en de omgevingsfactoren. Hierdoor kan de makelaar u goed adviseren en bijstaan bij het nemen van belangrijke beslissingen.

Past een makelaar in Maastricht bij mij?

Maar hoe weet u nu of de makelaar in Maastricht die u op het oog heeft bij u past? Allereerst moet u een goed en prettig gevoel hebben na de eerste kennismaking. Een eerste kennismaking kan ook online plaatsvinden doordat u de website van het makelaarskantoor bezoekt. Spreekt de website u aan? Ziet het er netjes en betrouwbaar uit, en staat er informatie op waar u wat aan heeft? Legt de makelaar bijvoorbeeld uit hoe de werkwijze is die zij hanteren bij het aankopen of het verkopen van een woning? Als de website u aanspreekt, neem dan contact op om een
kennismakingsgesprek in te plannen en elkaar daadwerkelijk de hand te schudden.

Hoe is de werkwijze van het makelaarskantoor en spreekt deze manier u aan?

Iedere makelaar heeft een andere werkwijze, de ene manier is effectiever dan de andere. Vraag gerust om de gemiddelde verkooptijd, zodat u een richtlijn heeft. Het Unieke Garantie Systeem is zo’n effectieve werkwijze die ook gebruikt wordt door een makelaar in Maastricht. Met dit systeem is de gemiddelde verkooptijd van een woning twaalf dagen in plaats van twee maanden. Uw woning wordt gegarandeerd verkocht. Bent u juist op zoek naar een koopwoning in Maastricht? Kies dan voor een makelaar die actief meezoekt naar geschikte woningen die binnen uw budget en wensen passen.

Kies de juiste makelaar in Maastricht

Uiteraard wilt u geen tijd verliezen en zeker niet treuzelen bij het kiezen van een makelaar. Maar het is zeker niet verstandig om lukraak bijvoorbeeld dezelfde makelaar als de buren te kiezen.
Wat voor uw buren goed is, hoeft voor u nog niet goed te zijn. Uw situatie, de woning en uw wensen zijn namelijk ook niet hetzelfde als die van de buren. Kies voor u zelf de beste makelaar in Maastricht uit, ga voor Topmakelaars.com!