Landelijk Wonen

Landelijke keuken accessoires

Roep het gevoel op van nostalgie met landelijke keukenaccessoires. Je kunt in een landelijke keuken gebruik maken van broodtrommels of kruidenbussen met emaille. Of denk aan koperen accessoires en houten bestekbakken. Een klassieke whiskyglazen set en brocante servies om het geheel compleet te maken.

Servies

Een mooie landelijke en brocante servies set is niet alleen leuk tijdens het eten. Je kunt de set ook prima uitstallen in een vitrinekast of ergens op een plank. Het verzamelen of aanschaffen van zo’n set is voor liefhebbers een hobby en waarom zou je je hobby niet tentoonstellen?

Glaswerk

Je water-, wijn- of whiskyglazen kunnen ook een leuke uitstraling geven. Veel tumbler whiskyglazen hebben een mooi facet geslepen patroon. De meeste whiskyglazen hebben ook bijpassende karaffen, waardoor het een echte eyecatcher kan zijn.

Whisky is enorm in trek de laatste tijd en dat zie je ook terug in het aanbod whiskyglazen. Je vindt online de meest stijlvolle whiskyglazen voor niet teveel geld. Wil je er een bijpassend karaf bij hebben, dan ben je wat meer geld kwijt, maar zo’n whisky karaf is niet noodzakelijk om te kunnen genieten van je favoriete whisky of cocktail. Je kunt de whiskyglazen en het karaf ook prima gebruiken om water mee uit te serveren of ’s ochtends je sap uit te drinken.

Dienbladen

Als je een landelijk huishouden hebt, dan heb je vast wel een aantal dienbladen in huis. Je kunt een dienblad voor veel meer gebruiken dan bijvoorbeeld het uit server eten en drinken. Een dienblad kan je ook gebruiken als decoratief voorwerp. Dienbladen zijn perfect om kaarsen op te zetten of om aan de kleden met allerlei leuke accessoires.