Landelijk Wonen

Landelijke buitenverlichting

Landelijke buitenverlichting is een stijlvolle manier van buitenverlichting. Er zijn verschillende topmerken op het gebied van lampen en verlichting die zich met bepaalde lijnen richten op de landelijke trend. Denk hierbij aan exclusieve topmerken zoals Aldo Bernardi, Roger Pradier, Royal Botania en Windsor.

De landelijke trendlandelijke buitenverlichting

Zoals wel op 123landelijkwonen.nl al vaker hebben beschreven is de landelijke trend de afgelopen jaren steeds populairder geworden. De trend heeft zich van het platteland verplaatst naar menig interieur in de stad. Naast landelijke meubels en landelijke woonaccessoires binnenshuis zijn er in de tuin ook allerlei ontwikkelingen die inspelen op de landelijke trend. Mensen die een landelijke sfeer willen creëren in hun huis en tuin, willen vaak een rustige en gezellige sfeer creëren. Een landelijke tuin is een tuin waar je zowel overdag en savonds heerlijk kunt genieten en ontspannen. Door gebruik te maken van landelijke tuinmeubels en landelijke woonaccessoires kan een tuin gevormd worden waar gezelligheid en sfeer belangrijke eigenschappen zijn.

Foto: Labor Vincit

Landelijke buitenverlichting

Landelijke buitenverlichting is misschien een wat moeilijk te definiëren term.  Tegenwoordig wordt buitenverlichting vaak strak en minimalistisch vervaardigd, bij landelijke buitenverlichting wordt juist vaker voor een robuuster uiterlijk gekozen. De kleuren die worden gebruikt zijn vaak natuurlijke kleuren zoals bruin, roestkleur, grijs en zwart. Landelijke buitenverlichting is te herkennen aan de tijdloze uitstraling. Het mooie van landelijke buitenverlichting is dan ook dat deze lampen voor langere tijd gebruikt kunnen worden. Landelijke buitenverlichting wordt o.a. vervaardigd van materialen zoals koper, mondgeblazen glas en messing.