Landelijk Wonen

De kleur van de voeg kiezen voor je mozaïek tegel: een handige gids

De kleur van de kleur toevoegen is een groot voor uw Glasmozaïek. Daarom is het raadzaam om een kleur te nemen, in de nabijheid van de mozaïek. Op de bodem zie je, beeld wat aan het effect van de kleur toevoegen. Aan de linkerzijde is eigendom met wit en recht zoveel mogelijk in de kleur van de tegels. De linker kant herinnert ons aan een schaakbord in plaats van een stijlvolle mozaïek.

Kleur toevoegen glasmozaiek tegels voorvoegsel toevoegen 2-componenten epoxy. De kleur toevoegen voor een groot deel bepaalt de uiteindelijke kleur van uw mozaïek. Hoe kies ik de juiste toevoegen kleur (s) voor mijn Glasmozaïek?

Als u een US-visit en een mozaïek te geven u allen dit toevoegen de kleur hebben. Dit maakt het veel gemakkelijker. Als er geen standaardkleur op voorraad die wij voor u in de meeste gevallen kan mengen. Wij hebben een ruime ervaring en helpen u met uw keuze.

Veranderen externe factoren de kleur?

Alle kleuren bevatten synthetische hars. Hars verkleurd door zonlicht. Als een vuistregel die je kunt zeggen dat witte en (semi) transparante UV gevoelig. Dit iets zal crème/bruin kleuren toevoegen door de jaren heen. Dit gebeurt alleen wanneer het steekt regelmatig fel zonlicht is. Voor een prachtig buitenzwembad ’s it so true. In de meeste badkamers afhankelijk van zon bescherming voor Windows en het is minder van toepassing.

Meer dan 1 kleur toevoegen.

Soms is het moeilijk te gebruiken slechts één kleur. Bijvoorbeeld, in een portret met een donkere achtergrond. Het gebruik van verschillende kleuren voegt u een resultaat. Op de foto’s hieronder kunt u zien hoe onze monteurs en hoe het einde resulteren eruit… Eerst het mozaïek dat transparant wordt gebruikt in dit geval geplakt. Daarna, in het donker. De volgende dag gebeurt uit dan het transparant toevoegen.