Landelijk Wonen

Kinderoveralls

Het hebben van een overall voor uw kind is natuurlijk superhandig. Zo kunnen ze al op jonge leeftijd meehelpen met allerlei werkzaamheden als ze dat leuk vinden natuurlijk. Omdat u niet wilt dat uw kinderen over kleren van uw kind vuil worden neemt u een kinderoverall. In dit artikel vindt u nog veel meer over de opties van kinderoveralls. Kijk voor meer informatie voor volwassenen overalls op dupalshop.nl.

Maten kinderoveralls

De maten van kinderoveralls beginnen op maat 76 en reiken tot maat 176 waarin ze overlopen naar volwassenmaten. Daarnaast hebben de kinderoveralls een levertijd van 3 tot 5 werkdagen afhankelijk van opdruk et cetera. De kinderoveralls sluiten goed en hebben een mooie pasvorm voor de kinderen zodat zij fijn kunnen bewegen in de overall en zich helemaal uit kunnen leven.

Verschillende soorten overalls

Er is enorm veel keuze binnen de kinderoveralls. De kinderoveralls zijn namelijk leverbaar in 10 verschillende kleuren. Daarnaast kunt u nog kiezen voor een opdruk om uw kinderoverall nog mooier te maken. Een naam of afbeelding kunt u kiezen of zelf opsturen waarna deze op de overall gedrukt kan worden.

Het voordeel van de opdruk op een overall is dat je via een overall meer persoonlijkheid aan je kinderen kunt geven. Dat maakt het niet alleen leuker voor u als ouder maar ook voor uw kinderen. Daarnaast zijn de opdrukken die worden gezet erg slijtvast. Dit is dus speciaal gemaakt voor wanneer uw kinderen vies worden of vaak ergens tegenaan zitten. Het enige wat funest is voor de opdrukken zijn het te heet drogen of strijken over de opdruk. Wel zijn de overalls op 60 graden wasbaar.