Landelijk Wonen

Hoe worden mozaiek tegels geplaatst?

Hebt u uw tegels gevonden en wilt u ze zelf plaatsen? Wij geven u een overzicht van de belangrijkste stappen en tips.

Tegel tegel plaatsing is veel vereenvoudigd. In het verleden, de kiezelstenen moest worden geplaatst tegen de muur een voor een, nu zijn ze gewoon echte tegels waarmee u werkt door de mozaïek matten. De tegels zijn ook ideaal voor het plaatsen op afgeronde oppervlakken. De dekens voelen zich flexibeler.

Hoeveel tegels heb je nodig?

Eerst, begin door de hoeveelheid mozaïekstenen te berekenen u wenst. Meet zorgvuldig het gebied van de ruimte. Wanneer de ruimte niet vierkant of rechthoek is, is het best om de ruimte te verdelen zodat u in vierkanten hoe dan ook tellen.

Altijd om een beetje meer tegels dan je nodig hebt. Deze zijn nodig wanneer u gaat knippen tegels en u ze ook gebruiken als een reservering achteraf. Meestal moet je 5 tot 10% extra chips hebben.

Hoe de tegels te plaatsen

Wanneer uw muur heeft niet meer niveau, u beginnen met het toepassen van houten latten (horizontaal en verticaal). Aangezien de muren zijn niet altijd recht, deze twee latten maken je beginnen met een rechte basis. Merk op dat de lamellen zijn prachtig loodrecht en niveau. Meer informatie over hoe de mozaiek tegels te plaatsen valt te lezen in dit artikel.

Nu u beginnen met het smeren van de tegellijm. Begin te betegelen in de hoek van het gebied dat u hebt gestort met de splints. Verleng ongeveer 1M ² lijm op het oppervlak. Wanneer u teveel lijm tezelfdertijd smeert, u het snel drogen. Maak gebruik van een lijm kam, dit zorgt ervoor dat je mooie en even grote groeven. Duw de tegels stevig tegen de lijm.

Zorg er ook voor dat de Unie die wordt overgelaten tussen de mozaïek tapijten is dezelfde grootte als de stenen. Het gebruik van de tegel kruizen is daarom zeer aan te bevelen. U hoeft niet te werken met de tegel snijmachines. De matten kunnen worden bijgesneden met de hulp van een schaar, zodat ze perfect passen in de plaats die u verstrekt.