Landelijk Wonen

Het ideale sleutelkastje voor jou

Raak je altijd jouw sleutels kwijt? In dat geval wordt het tijd om orde op zaken te stellen en een leuk sleutelkastje aan te schaffen. Een sleutelkast is een kastje of houdertje waarin je gemakkelijker je sleutels kunt opbergen. Tegenwoordig heb je zeer veel keuze en kun je kiezen uit verschillende maten en kleuren.
Inmiddels heb ik ook zo’n kastje aangeschaft. Het is een erg handige opbergplaats voor mijn sleutels. Tijdens mijn zoekoptocht naar mijn autosleutels kwam ik namelijk allerlei andere sleutels tegen. Namelijk die van mijn oude fiets die gestolen is, de huissleutels van mijn moeder en die van mijn buren. Met zo’n sleutelkasje kan ik alles eenvoudig opbergen, oude sleutels weggooien en mijn belangrijke sleutels tezamen bewaren. Alles wat nu in het sleutelkasje zit heeft nu voldoende ruimte, dankzij deze leuke sleutelkast.

Qualy sleutelkastje voor de losbollen onder ons

qualy_sleutelkastje_vogelhuisje_oranjeDe sleutelkastjes van Qualy zijn ideaal voor mensen die altijd hun sleutels kwijtraken. Het is een gemakkelijke, doeltreffende en goedkope oplossing. Er zijn verschillende sleutelhouders in de vorm van een vogelhuisje, met een of twee sleutelhangers. Naast een vogelhuisje design zijn er ook boomstammetjes met eekhoorntjes en de bekende stopcontacten waarin je je sleutel kunt hangen. Het stopcontact sleutelkastje is heel leuk voor de mensen die werkzaam zijn als elektricien zijn. De sleutelbos hangt hierbij aan de stekker en deze steekt men vervolgens in de sleutelkast van het stopcontact van Qualy. Geef zo’n sleutelkast van Qualy als cadeau of gebruik het als woondecoratie.

Qualy is een nieuw, trendy merk uit Thailand dat handige keuken -, woon -en kantooraccessoires ontwerpt en produceert. Qualy is bekend vanwege zijn leuke kapstokjes in de vorm van boomtakjes en door hun handige collectie aan vogelsleutelkastjes. De nieuwste sleutelkast van het merk Qualy is de ‘sparrow key the couple’. Deze heeft een extra groot vogelkastje met twee vogels en twee sleutelhangers.