Landelijk Wonen

Geef de kamer een landelijke uitstraling

Het leuke van een landelijke inrichting is dat iedereen een ander beeld heeft bij zijn perfect landelijke interieur. Er zijn allerlei leuke woonaccessoires en meubels te gebruiken die een ander misschien helemaal niet bij een landelijk interieur zou plaatsen, maar die jij zelf een perfect plaatsje kunt geven om jouw landelijk interieur af te maken. Zo kan een bepaald kastje misschien helemaal niet in de stijl vallen, maar wanneer jij je eigen creativiteit kun je het kastje door het op te schuren en te verven met whitewash misschien helemaal passend maken.

Landelijke slaapkamer

Elke kamer kun je op deze manier herinrichten en je eigen draai geven. Zo ook bijvoorbeeld de slaapkamer. Door veel wittinten te gebruiken en deze te combineren met een paar leuke oude opgeschuurde meubels en accessoires kun je je slaapkamer al snel tot een landelijke en met name rustig vertrek in richten. Een plek waar jij je heerlijk op je gemakt voelt en lekker tot rust kunt komen. Bij

whitewash

een slaapkamer staat een bed vaak als middelpunt van het vertrek. Om een landelijke stijl te creeeren hoef je niet direct een nieuw bed aan te schaffen. Ook met een hedendaagse boxspring kun je een prima landelijke sfeer creeeren, door bijvooorbeeld witte overlakens te gebruiken en gebruik te maken van een sprei of kussenslopen in verschillende pastelkleuren. Een grote hoeveelheid hoofdkussens kan ook bijdragen aan een leuke landelijke look.

Met een opgeschuurd nachtkastje en spiegel aan de wand kun je een erg leuk effect creeeren. Zeker als je ook nog een mooie kleding kast van oud opgeschuurd hout op de kop weet te tikken is het geheel compleet. Kleine woonaccessoires zoals bijvoorbeeld vaasjes in verschillende maten of oude sieradendoosjes kunnen het af maken!