Landelijk Wonen

Eiken vloer

Wilt u een nieuwe houten vloer kopen, maar weet u niet voor welk houtsoort u moet kiezen? Mijn advies is om voor een eiken vloer te gaan. Natuurlijk hangt het wel af van de soort meubelen die u hebt staan in de woonkamer. En of dat dat er wat betreft de woninginrichting wel goed bij past. Maar het voordeel van een eiken vloer vind ik, is dat het een heel natuurlijke uitstraling geeft.

Natuurlijke look

Het is namelijk iets robuuster uitziende houten vloer. En dat geeft dat mooie effect van dat het een natuurlijke look heeft. Tevens is het ook mogelijk om een eiken vloer in allerlei verschillende kleuren te krijgen. Zelf heb ik dus voor de normale standaard kleur gekozen. Maar wat donkerder richting donkerbruin of juist grijs / zwart is ook mogelijk! Nu zijn er natuurlijk heel veel vloerenwinkels waar u die kunt kopen. Maar voor welke moet u dan gaan? Mijn advies is, is om te kiezen voor Bax Houthandel. Met name natuurlijk vanwege de prijs. Zij maken alle houten vloeren zelf. En dus zorgt dat ervoor dat, omdat ze ze in hun eigen winkels kunnen verkopen, dat de verkoopprijzen heel erg laag liggen. Maar dan wilt u natuurlijk wel kwalitatief hoogwaardige houten vloeren. Want anders is goedkoop duurkoop. En dat wilt u uiteraard vermijden.

Houten vloeren van Bax Houthandel

De houten vloeren van Bax Houthandel zijn zeer zeker kwalitatief hoogwaardig. En dat komt allemaal omdat zij ze zelf produceren. En niet in bijvoorbeeld Azië waar, laten we eerlijk zijn, de kwaliteit toch wat minder is. Dit resulteert zodoende in heel mooie vloeren. Zo ook van het houtsoort eiken. Met ook bij Bax Houthandel in allerlei verschillende kleuren mogelijk leverbaar.
Wat mij betreft zou ik dus zeer zeker in ieder geval een kijkje nemen op de website van Bax Houthandel. En zodoende eens goed rond te kijken naar wat voor uw woning het mooist is.