Landelijk Wonen

Breng je landelijke interieur naar buiten

We combineren steeds vaker onze landelijke interieur met moderne design en proberen zoveel mogelijk alles op elkaar in te stemmen. Doordat we een stukje persoonlijkheid in het interieur terug willen zien blijft het combineren lastig en kunnen we alle handige tips goed gebruiken.

Via onderstaande tips combineer je op een smaakvolle manier twee verschillende stijlen naar jouw persoonlijkheid. Hierdoor heb je binnen no time je eigen combinatie van een moderne landelijke interieur.

Natuurlijke materialen, strakke vormen

Door de tuin te betegelen met hardsteen of betonnen terrastegels brengen we het moderne design terug in de tuin. Daarnaast dient het als basis kleur en kunnen we gemakkelijker robuust meubelstukken plaatsen. Door gebruik te maken van een houten schutting, tafel, stoel of kast brengen we het landelijke stijl tot leven.

Kleurgebruik

Een belangrijk onderdeel van de landelijke interieur is het kleurgebruik. Kleuren als wit, gebroken wit en zachte tinten zoals licht grijs staan centraal. Om er een moderne tintje te geven is het plaatsen van koper of het gebruik maken van pasteltinten ideaal. Koper is net als wit een element dat zowel in landelijk als in moderne interieur past.

Accessoires

Bij een landelijk interieur zijn de mogelijkheden eigenlijk eindeloos. Het is belangrijk om er op te letten dat de kleuren van de accessoires goed aansluiten bij de rest van het interieur. Daarom worden ook vaak accessoires van natuurlijke materialen in natuurlijke kleuren gebruikt. Mogelijke voorbeelden zijn fotolijstjes, planten, kandelaars, manden, potjes, aardewerk, schotels of zelfs een mooie tak. Dit kan in een vaas erg mooi ogen.