Landelijk Wonen

Behang voor kinderkamer

De kinderkamer is dé plek in huis waar je met leuk en vrolijk behang kunt werken! Het mag opvallend en kleurrijk zijn, het liefst ook bijpassend bij jouw kind. Probeer het geheel rustig te houden en tegelijkertijd vrolijk en gezellig.

Een te druk behang is ook niet goed in een slaapkamer. Je kunt bijvoorbeeld één wand behangen en de overige wanden wit houden. Stoer, botanisch met dieren, vrolijk behang met sterren of kinderbehang met allerlei figuren en kleuren. Wat je ook kiest, het zal de kinderkamer meteen een heel andere sfeer en stijl geven.

Behangtips voor de kinderkamer

  1. Kies 1 wand als blikvanger.
  2. Laat de kleuren van het behang terugkomen in het beddengoed en de accessoires.
  3. Behang in combinatie met bijpassend beddengoed.
  4. Je hoeft geen complete wand te behangen. Probeer een enkele baan, en verf de rest van de wand in bijpassend of juist contrasterende kleuren.

We zetten hieronder enkele merken voor je op een rijtje.

Pip Studio

Van behang tot beddengoed, er is van alles verkrijgbaar via Pip studio. Behang van Pip wordt uitgegeven door Eijffinger. Wil je een originele kamer inrichten met leuke prints? Neem een kijkje bij Pip en er ontstaan allemaal leuke ideeën.

TiS Lifestyle

Dit merk biedt eigen ontworpen en geproduceerd vrolijk en fris behang. Handig en súper makkelijk combineerbaar.

Pimpelmees

Deze ontwerper produceert geweldig mooie murals.Een mural is een behang met één groot ontwerp. De ontwerpen stralen nostalgie en warmte uit en zijn rijkelijk gevuld met lieve dieren, fladderende vlinders en springende vissen! Het is de perfecte manier om in één keer de kinderkamer een bijzondere sfeer te geven.

Geweldig design van Bibilotte

In de collectie van Bibilotte zijn veel soorten kinderkamer behang verkrijgbaar. Allen vervaardigd uit hoogwaardig materiaal. Voor jongens zijn er kleuren zoals stoere zwart en witte plus-printen of juist retro geblokt. Voor meiden is er een aanbod van meer roze tintjes met bijvoorbeeld een mooie koraalprint of strikjes.

Zwart op wit

Een nieuwe trend is zwart wit behang. Tegenwoordig niet alleen leuk voor in de woonkamer maar ook voor in een kinderkamer. Er zijn ontzettend veel zwart wit kinderkamers te vinden als je op zoek bent naar inspiratie. Dit behang is dan ook een echte eye-catcher.

 

123LandelijkWonen.nl