Landelijk Wonen

Een barndoor kiezen voor jouw slaapkamer: de ultieme gids

Het is makkelijk te vallen in liefde een schuur deur, zelfs als er geen schuur. In feite schuur deuren eerst hun manier hebben gemaakt die een hele trend in de wereld van interieur design begon als haar ons huis. Breng een dosis van rustieke eenvoud, warmte en charme, die sterke of subtiel zijn, afhankelijk van hoe u kiest, de gehele inrichting en sfeer kunt plannen. Schuur schuifdeuren ziet er prachtig in elke kamer van het huis, maar we zijn bijzonder enthousiast hoe ze een bad aanvullen.

Gebruik een schuur deur te scheiden van één slaapkamer van zijn privé en-suite badkamer en twee vliegen in één klap slaan. U kunt een paar andere items bedenken met soortgelijke rustieke nonchalance zoals een teruggewonnen hout hoofdeinde voor de slaapkamer of een levende rand aanrecht in de badkamer.

Er zijn een paar koele wijze, een schuur schuifdeursysteem gebruiken in een badkamer en een getoond hier ervan. De deur van het toilet gebied van de rest van de badkamer, het maken van een gesloten en privé wordt gebruikt voor het snijden, het voelt echt gezellig. De deur is ook de rest van de kamer kijken met name uit te nodigen.

Natuurlijk, elke kamer en alle faciliteiten heeft zijn eigen stijl en dit betekent natuurlijk er zijn een oneindig aantal manieren dat invoering van een deur van de schuur in een badkamer ontwerp en een dialoog tussen hem en de rest van de instelling.

Creëer eenheid in je slaapkamer

Een van de manieren is om te schilderen van de deur, zodat deze overeenkomen met de muren, de vloer, of andere elementen in het ontwerp van de gehele badkamer. U kunt ook controleren, wijzigen de deur van de schuur naar het Colofon op meer van je eigen stijl.

Meer informatie en inspiratie, vooral voor de mooiste woningen en barn door systemen vind je op verschillende websites online. Een zo’n website is de expert in deur beslag en meer. Kijk eens op hun website.

Schuur deuren blik perfect thuis in de rustieke badkamers uitzien. Blootgesteld aan de grondstoffen en natuurlijke schoonheid van hout en moet het middelpunt van de aandacht. Dit wordt aangevuld door stenen accenten en een totaal luchtig en gezellig op de dezelfde tijd sfeer waarin de hele ruimte.

De gevolgen kunnen aanzienlijk meer dramatische wanneer twee schuur deuren in plaats van slechts een. Check out deze coole boerderij slaapkamer en schuifdeuren, het uit de badkamer om te scheiden. Hebben jullie precies wat deze twee ruimtes vereist, comfortabel en gastvrij, zonder al te veel moeite.