Landelijk Wonen

Akoestische wandbekleding

Het hebben van een slechte akoestiek in uw huis zorgt ervoor dat de ruimte niet fijn oogt en klinkt. Er is door slechte akoestiek vaak sprake van nagalm en echo. Ook is men vaak niet goed verstaanbaar als er een slechte akoestiek in uw huis. Door akoestische wandbekleding in huis kunt u snel van de problemen af komen en zorgen voor een fijne akoestiek in uw huis.

Veel variatie

Door een jarenlange ervaring in het verzorgen van akoestiek heeft AKMA BV een enorme keuze uit akoestische wandbekleding. De wandbekleding wordt geleverd in de vorm van panelen. Binnen de wandbekleding zijn er 4 verschillende soorten panelen. Dit zijn de basic, fabric, acoustic en de softline paneel. Het basic paneel is de simpelste en is alleen voorzien van een blanco kleur en afgewerkt met glasvlies. De fabric paneel is voorzien van kleur naar keuze en hierdoor kunt u dus sfeer geven door de akoestische wand. De acoustic paneel kan voorzien worden van allerlei prints die u kunt uitzoeken. Deze panelen zijn bij uitstek geschikt voor kinderen door de vele prints die leuk zijn voor kinderen. Het softline paneel scheelt hier niks van maar is wat groter in maat.

Akoestische plafondpanelen

Naast de akoestische wandbekleding is er ook keuze voor plafondpanelen die uw akoestiek verbeteren. Deze panelen zijn overal geschikt omdat ze dus aan het plafond hangen. Heeft u nog last van slechte akoestiek op uw werkvloer dan is het verstandig om deze akoestische plafondpanelen te installeren. Deze panelen kunnen van allerlei kleuren voorzien worden waardoor deze ook een extra boost kunnen geven aan de uitstraling van de ruimte. Voor productiehallen et cetera zijn baffles uitermate geschikt. Dit zijn plafondpanelen die in plaats van horizontaal verticaal hangen. Dit is handig omdat er zo nog steeds genoeg ruimte in het plafond is voor verschillende toepassingen die nodig zijn in een fabriekshal.