Landelijk Wonen

3 Manieren om jouw huis bijzonder te maken

Heb je een nieuw huis? Of heb je plannen om jouw huidige inrichting drastisch te veranderen? Dan is het voor sommige mensen best lastig om op goede ideeën te komen. Vooral wanneer je van originaliteit houdt. Inspiratie om je heen is daarom nog belangrijker. We noemen hieronder 3 manieren en thema’s om jouw huis op een exclusieve wijze in te richten.

Industrieel

De laatste jaren wordt er steeds vaker voor gekozen om het de woning industrieel in te richten. Ik moet zeggen: deze blogger heeft het zelf ook gedaan. Mijn ervaring is dat het een extra dimensie aan je huis kunt geven. Dat heb ik bereikt met een aantal lampen. Je moet er uiteraard wel van houden. Wanneer je jouw woning een authentiek en stoer karakter wilt geven, dan is een industrieële inrichting zeker een idee. Daarnaast wordt jouw woning er ook nog eens heel hip van.

Architecturaal

Dit is uiteraard weer heel anders dan industrieel. Bij architecturale meubels of verlichting denk je waarschijnlijk al snel aan strakke bijzondere vormen die resulteert in exclusiviteit. Helemaal goed! Er zijn talloze voorbeelden van te noemen hoe uw woning met deze fraaie design meubelen kan worden ingericht. Een zeer goed voorbeeld op het gebied van verlichting, dat zijn de Modular producten. Bijzonder fraaie lampen van hoog niveau!

Retro

Dit is zeker iets waar je van moet houden. Met een retro-inrichting ga je eigenlijk terug in de tijd. Denk aan een behangetje (maar dan in de moderne uitvoering) dat goed zou passen in de jaren’30. Of een meubelstuk dat doet denken aan de woning van jouw oma. Retro is een gewaagde stijl die uiteraard bij je huis en bij jezelf moet passen. Genoeg mensen houden hiervan.

Meer inspiratie gekregen door deze voorbeelden? Dan wensen wij jouw veel woonplezier in jouw gloednieuw ingerichte woning!

foto-3-manieren-van-uw-huis-bijzonder-te-maken